PTH Groep

PTH Groep is specialist in audiovisuele middelen en ICT voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven. 
Wij willen iedere dag betrokken zijn bij onze opdrachtgevers, bij elkaar en bij de maatschappij om telkens weer te leren, te begrijpen en te groeien. Dat doen we omdat mensen er toe doen, ..omdat jij als individu ertoe doet.

Onze maatschappelijke (en duurzame) ambitie sluit daar op aan. Wij willen verbinden en positief bijdragen aan onze wereld. Daarbij vinden we het belangrijk om te kijken naar het effect dat ons handelen heeft en wat we daar aan kunnen verbeteren. Dat doen we niet omdat wij per se wereldverbeteraars zijn. Dat doen we omdat we zien dat wat we doen impact heeft, niet alleen op de wereld maar ook op onze relaties, medewerkers en onszelf. Waar we verbinden, doen we dingen samen en samen kom je verder, ga je sneller, is het makkelijker en bovendien ook veel leuker.

De zeven werelden van SWF Technolab sluiten op haar beurt hier ook weer perfect op aan. Dat in combinatie met techniek, de sector waar wij actief in zijn is natuurlijk een schitterende match. Daarom steunen wij de doelen van SWF Technolab om kinderen en jongeren inspirerend onderwijs via workshops en challenges aan te bieden om net als wij te leren, te begrijpen en te groeien. 


Partner van Technolab worden? Dat kan!

Wilt u ook graag partner worden van Technolab neem dan contact op, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met Marianne Poelman via de mail (marianne@technolab-swf.nl) óf mobiel op 06 1580 8880. Of u kunt het contactformulier hiernaast invullen.

Wat levert het u op?

  • Vroeg in beeld bij uw toekomstige werknemers
  • U bent een zichtbare MVO partner
  • U stimuleert de arbeidsmarkt ontwikkelingen en investeert in Human Capital
  • Als partner heeft u invloed op het uitvoeringsprogramma, we zetten uw bedrijf en sector in de etalage!
  • Wij informeren u over de laatste innovaties en innitiatieven.
  • En tijdens onze netwerkbijeenkomsten kunt u nieuwe relaties opdoen, naast bestaande onderhouden

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.