Old Burger Weeshuis Sneek

Het Old Burger Weeshuis Sneek (OBW), ontstaan in 1581, steunt algemene Sneker belangen/initiatieven, welke liggen op sociaal, maatschappelijk, cultureel en recreatief gebied. De ondersteuning van het OBW gebeurt middels het verstrekken van éénmalige subsidies.

Als werkgebied gelden de gemeentelijke grenzen van de gemeente Sneek (gemeentewet uit 1984). Dit is inclusief de dorpen Loënga, Offingawier en IJsbrechtum. Onder subsidies zijn de voorwaarden vermeld waaraan een aanvraag moet voldoen.


Partner van Technolab worden? Dat kan!

Onderzoekend en ontwerpend leren is de basis, de partners doen de rest. Met een fantastische inbreng van sponsoren en partners in Súdwest-Fryslân kan Technolab SWF technologie dichtbij brengen. Zij bieden steun in financiële zin, maar ook in de vorm van meedenken, ontwikkelen of inbreng van materialen.

Gastles, bedrijfsbezoek of onderwijsactiviteiten organiseren? Sluit je aan bij Technolab SWF en draag bij aan sterk techniekonderwijs! Interesse om met je bedrijf mee te doen? We praten graag met je over het vormgeven van een partnerschap dat past bij jou en ons!

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief