Partners van Technolab SWF

Technolab SWF is ontstaan voor en door ondernemers, het onderwijs en de overheid (3 O's). Het doel? Alle kinderen en jongeren in Súdwest-Fryslân hun talenten en interesse in techniek aanwakkeren. Om hen in een vroeg stadium te enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek en technologie.

Word óók partner

Met een fantastische inbreng van deze partners ontwikkelt en faciliteert Stichting Technolab workshops die te maken hebben met techniek. Dankzij hun steun op zowel financieel, materieel als immaterieel gebied, verwelkomt Technolab jaarlijks duizenden kinderen. 


Partner worden

Onderzoekend en ontwerpend leren is de basis, de partners doen de rest. Met een fantastische inbreng van sponsoren en partners in Súdwest-Fryslân kan Technolab SWF technologie dichtbij brengen. Zij bieden steun in financiële zin, maar ook in de vorm van meedenken, ontwikkelen of inbreng van materialen.

Financieel Sponsoren? Een gastles geven, bedrijfsbezoek of onderwijsactiviteiten organiseren? Sluit je aan bij Technolab SWF en draag bij aan sterk techniekonderwijs! Interesse om met je bedrijf mee te doen? We praten graag met je over het vormgeven van een partnerschap dat past bij jou en ons! Vul het formulier in of neem contact op via info@technolab-swf.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief