Techniek Tastbaar: al 21 bedrijven hebben zich aangemeld

03-02-2024

14 juni 2024 staat in het teken van een dag vol technische ontdekkingen bij Techniek Tastbaar, gehouden op het Marne College in Bolsward! Dé kans voor jongeren van 10 tot 14 jaar, en hun nieuwsgierige ouders, om de wereld van techniek op een ‘tastbare’ wijze te ervaren. We zijn trots op het feit dat al 21 bedrijven zich hebben aangemeld!

Elk bedrijf heeft een unieke en spannende doe-activiteit bedacht die perfect past bij hun expertise. Tijdens het evenement worden bezoekers meegenomen in de 7 verschillende werelden van techniek. Denk aan het bouwen met hout, het besturen van een Ozobot, het lassen van ijzer, installatiewerk en zelfs het ontdekken van de wereld via een VR-bril! Het doel? Kinderen laten kennismaken met de fascinerende werelden van technologie, wetenschap en natuur, en ze laten zien hoe techniek overal om ons heen aanwezig is. Van de boer op het land tot aan het karretje waar jij je boodschappen in legt, en zelfs tot aan oplossingen voor klimaatproblemen en slimme programma's die artsen helpen sneller diagnoses te stellen. 

We nodigen alle andere technische bedrijven uit om zich ook aan te melden en deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren en jonge geesten aanwakkeren voor de wereld van techniek!

Meedoen als bedrijf, maar weet je niet hoe? Of direct aanmelden? Neem contact op met Vera, van het 3oBURO vera@3oburo.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief