Succesvolle eerste editie BOUWBASE krijgt vervolg: inschrijving gestart

25-08-2022

Eind april dit jaar startte TechnoLab SWF, De Bouw iets voor Jou en Friso Bouwgroep BOUWBASE. Het enthousiasme vanuit de scholen was groot: maar liefst veertig scholen, in totaal 755 kinderen, brachten een bezoek aan de pop-up bouwplaats in Sneek. Vanwege het grote succes opent BOUWBASE wederom haar deuren van week 37 t/m 41.

Dynamische bouwplaats
Eind april dit jaar startte TechnoLab SWF, De Bouw iets voor Jou en Friso Bouwgroep met dit initiatief. Op deze pop-up bouwplaats ontdekken zevende- en achtstegroepers uit de regio de basis van bouwen, oftewel wat de bouw leuk en interessant maakt. BOUWBASE, te vinden bij het hoofdkantoor van Friso Bouwgroep in Sneek, streeft ernaar de realiteit en dynamiek van de bouwplaats in de volle breedte zo goed mogelijk na te bootsen. De jonge bezoekers leren plannen, ontwerpen en calculeren en voeren uitvoerende werkzaamheden uit aan drie tiny houses. 

Inschrijving geopend
Van week 37 t/m 41 op de maandag, dinsdag en woensdag hebben scholen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan BOUWBASE. Net als de eerste editie hebben scholen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het ochtend- (9:00 - 11:00 uur) of middaggedeelte (11:30 - 13:30 uur). Zeker zijn van deelname aan BOUWBASE? Meld je snel aan, vol = vol! 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief