Skerp uit Tietjerk stelt freesmachine beschikbaar voor ontwikkeling nieuwe workshop

02-09-2022

Testen, experimenteren en ontwikkelen: bij Technolab ontkom je er niet aan! Ook achter de schermen werken we hard aan vernieuwing van ons aanbod. Dankzij Skerp uit Tietjerk, die een freesmachine beschikbaar stelt aan Technolab, hebben we de mogelijkheid om nieuwe activiteiten aan te bieden!

Co-creatie: workshop voor het primair onderwijs
Uiteraard gaat het ontwikkelen van een nieuwe workshop niet over een nacht ijs. Co-creatie is hierbij essentieel. Dit doen we in de vorm van een project, samen met studenten van NHL Stenden. Zij testen en experimenteren met ICT-mogelijkheden, zodat Technolab met deze informatie een nieuwe workshop voor het primair onderwijs kan ontwikkelen. 

Over Skerp
Skerp verbindt mens en techniek d.m.v. innovatie. Van start-ups tot grotere MKB-bedrijven en het onderwijs. Marcel Jonker, eigenaar van Skerp: "Of het nu de ontwikkelingen in Industrie 4.0, AI, zorgrobots of cobots zijn, of de schier onbeperkte mogelijkheden die VR ons biedt, altijd laat ik me inspireren door nieuwe ontwikkelingen waarbij ik probeer deze te implementeren in ons dagelijkse leven. Mijn motto: Dromen, Denken, Durven, Doen & Doorzetten pas ik hierbij graag toe."

Ook je steun aan Technolab geven?
Met een fantastische inbreng van sponsoren en partners kan Technolab SWF het aanbod vergroten en ieder kind laten deelnemen aan de activiteiten. Zij bieden steun in financiële zin, maar ook in de vorm van meedenken, ontwikkelen of inbreng van materialen. Interesse? We praten graag met je over het vormgeven van een partnerschap dat past bij jou en ons! Neem contact met ons op. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief