Project 7 werelden van techniek met Technasium

15-03-2023

Technolab-SWF en het technasium  van  het Bogerman College hebben de handen ineen geslagen om leerlingen op een leuke manier kennis te laten maken met techniek en bedrijven. Leerlingen van het Technasium zijn aan de slag gegaan met het benaderen van verschillende bedrijven en hebben deze gekoppeld aan de 7 werelden van techniek. Vervolgens hebben ze samen met het bedrijf een workshop ontwikkeld voor het primair onderwijs, zodat kinderen kunnen ontdekken wat het bedrijf allemaal doet en maakt.

Met hun eigen creativiteit hebben de studenten van het Technasium een tour door het bedrijf gemaakt, zodat kinderen vanuit hun klaslokaal kunnen zien hoe het bedrijf eruit ziet en wat er allemaal gebeurt. Dit is een leuke en leerzame manier om kinderen kennis te laten maken met techniek en bedrijven, en om ze te laten zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn op dit gebied.

Het is belangrijk om kinderen op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor techniek en ze te laten zien dat er veel verschillende carrièremogelijkheden zijn op dit gebied. Door op deze manier samen te werken met bedrijven en scholen, kunnen we kinderen op een speelse manier laten kennismaken met techniek en de verschillende mogelijkheden die er zijn. Dit kan uiteindelijk leiden tot meer interesse en enthousiasme voor technische studies en beroepen in de toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief