Pop-Up Lab zoekt technische ondernemer met uitdagende projectopdracht

30-09-2022

Leren door te doen, dat doen wij zelf ook. We ontwikkelen, coördineren en initiëren projecten en lesprogramma's met én voor het onderwijs en ondernemers. Dit doen we omdat scholen of bedrijven hierom vragen, we het aanbod willen blijven vernieuwen, er actuele thema's spelen en leerlingen verrast blijven worden.

BOUWBASE smaakt naar meer
Zo ontstond in maart 2022 het idee om samen met Friso Bouw in Sneek en Bouwend Nederland een project op te zetten om kinderen te laten ervaren wat de bouwsector voor hen in petto heeft. Het resultaat? Een pop-up bouwplaats, BOUWBASE, aan de Houkesloot in Sneek waar meer dan 40 scholen een bezoek aan brachten. Een groot succes en dat smaakt voor Technolab naar meer!

Pop-Up Lab: tijdelijk project in samenwerking met het technisch bedrijfsleven
Terug naar de basis. Hoe enthousiasmeer je toekomstige technische vakmannen en vakvrouwen? Door ze naar de werkvloer te brengen! Samenwerken met het (technisch) bedrijfsleven vormt de sleutel tot succes. In het kader van ‘dit smaakt naar meer’, is Technolab SWF op zoek naar een uitdagende, tijdelijke projectopdracht! Onder de noemer van Pop-up Lab zoeken wij een inspirerende ondernemer uit het technisch bedrijfsleven in Súdwest-Fryslân die samen met ons activiteiten wil organiseren waaraan scholen deelnemen. Het Pop-Up Lab duurt maximaal acht weken en vindt bij voorkeur plaats op locatie bij het bedrijf zelf. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van een realistische en relevante projectopdracht!

Inspirerende ondernemers uit het technische bedrijfsleven gezocht
Ben jij die betrokken en inspirerende ondernemer die leerlingen van het onderwijs in Súdwest-Fryslân wil meenemen op ontdekkingsreis door de wereld van techniek? Neem contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over Pop-Up Lab, de projectopdrachten en de scholen. Mail naar info@technolab-swf.nl. Liever telefonisch contact? Bel Johannes de Vries, directeur Technolab SWF 0653337562

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief