Passie voor techniek: een geschenk van generatie op generatie

Het begon allemaal met Nikki, een leerling die wij meermaals ontvingen tijdens onze workshops. Met enthousiasme deelde ze haar avonturen bij Technolab met iedereen die het maar wilde horen. Haar passie voor techniek was aanstekelijk - zo aanstekelijk zelfs, dat het haar familie niet onopgemerkt bleef.

Op een dag verscheen Nikki's moeder bij Technolab, niet met lege handen, maar met bakken vol materialen die haar vader, Nikki's opa, door de jaren heen had verzameld. Spijkers, schroeven, gereedschap - een ware goudmijn aan materialen die een nieuw leven krijgen bij Technolab.  Een prachtig gebaar dat laat zien dat passie voor techniek geen leeftijd kent en van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Natuurlijk konden we dit niet zomaar voorbij laten gaan! Tijdens een workshop bedankten we hen voor hun gulle gift, met een foto van Nikki en haar beste vriend poserend voor het gereedschap van opa.

Dus, óók als je thuis spullen hebt staan die je niet meer gebruikt, maar perfect zijn voor onze workshops, dan staan we klaar om ze met open armen te ontvangen. Samen kunnen we de volgende generatie techniekfans inspireren!

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief