Het aftellen is begonnen: de Open Bedrijvendag SWF op 9 maart

02-03-2024

Nog maar een paar nachtjes slapen totdat het feest losbarst: de Open Bedrijvendag SWF. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in. We hopen veel nieuwe en bekende gezichten te ontmoeten! Trommel al je collega’s, vrienden, familie en buren op: wij laten eenieder graag kennismaken met Technolab. Immers: techniek is machtig mooi! Het is overal. Het is de toekomst. Dit laten wij graag zien, of beter gezegd: doen. Maar dat niet alleen, samen met Jobz-On, Dinkla Verkeersopleidingen, 3oBURO, VonkWerkt, JooopWerkt, ROC Firda en Aeres hebben we de handen ineengeslagen voor een inspirerend en gezellig dagje onder de pannen! Met werkgeluk als verbindende factor, nemen we je mee in onze wereld.

Hoe wij dat doen? Van VR, programmeren met micro:bit en 3D-printen tot greenscreen avonturen en educatieve apps op de iPad. Kun je echt niet wachten? Hierbij in een notendop onze activiteiten.

Greenscreen: Op de foto met een groen scherm? Het lijkt misschien niet zo bijzonder, maar.. met wat verbeeldingskracht kun je samen met helden zoals Max Verstappen op de foto staan, genieten van luxe resorts of zelfs avonturen beleven in de ruimte. 

Micro:bit: Maak kennis met micro:bit! Een klein programmeerbaar computersysteem dat is ontworpen om kinderen en volwassenen spelenderwijs te leren coderen. 

VR: Stap in een andere wereld met een VR-bril! Verken de ruimte, zwem met dolfijnen of werp een blik in de verre toekomst. Laat je fantasie de vrije loop en verlies jezelf in de grenzeloze mogelijkheden van virtual reality.

3D-printen: Ontdek de creatieve wereld van 3D-printen. Zet digitale ontwerpen om in tastbare objecten, laagje voor laagje opgebouwd door een 3D-printer.

Activiteiten op iPads: Verken talloze educatieve apps op iPads, vaak gratis en gecombineerd met interactieve materialen. Een speelse manier om op een andere wijze te leren en te ontdekken.

Vrijwilliger worden?
Kom langs en laat je door het gepassioneerde Technolab-team onderdompelen in de toekomst van techniek! Enthousiast geworden? En sta je open voor vrijwilligerswerk? Mooi! Mede dankzij de inzet van onze gedreven en gepassioneerde vrijwilligers groeit het enthousiasme voor een technische carrière. Gaat jouw hart óók sneller kloppen van techniek? Heb jij creatieve ideeën die je wilt delen? Geeft werken met kinderen en jongeren je energie? Kom langs tijdens de Open Bedrijvendag en ga als vrijwilliger werken bij Technolab SWF!

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief