Een kijkje in het jaar van Technolab SWF

01-12-2023

2023: het jaar waarin Technolab SWF zijn 5-jarig jubileum vierde en nieuwe workshops het levenslicht zagen. Afgelopen jaar was wederom een avontuur. Met trots kijken we terug op een jaar vol activiteiten, enthousiaste kinderen, bedrijvigheid, inspirerende samenwerkingen en en een flinke dosis techniekplezier. 

Bijna 9.000 leerlingen in 2023
Technolab zou Technolab niet zijn als we geen ambitieuze doelen stelden. Bij de start van 2023 spraken we de ambitie uit om maar liefst 7500 leerlingen te verwelkomen bij onze activiteiten. Echter blijkt deze doelstelling toch niet zo ambitieus als verwacht: het afgelopen kalenderjaar (2023) hebben we bijna 9.000 leerlingen mogen ontvangen. Daarmee is de doelstelling ruimschoots behaald!

Meer dan cijfers: kwaliteit voorop
Deze cijfers betekenen meer dan alleen getallen: ze vertegenwoordigen het groeiende enthousiasme voor techniek die we met onze activiteiten hopen aan te wakkeren. We zijn dan ook niet alleen trots op de kwantiteit, maar ook op de kwaliteit van de ervaringen en activiteiten. We hebben gezien hoe de ogen van leerlingen oplichtten bij het ontdekken van de wondere werelden van techniek. Maar óók het enthousiasme bij de ouders, docenten en andere betrokkenen bleef niet onopgemerkt.

Op naar 2024
Dus, wat staat ons te wachten in het volgende (school)jaar? Nog meer (innovatieve) activiteiten organiseren, samen met het (technisch) bedrijfsleven. Nog meer blije leerlingen: op naar de 10.000. Bij Technolab SWF blijven we bouwen aan een toekomst waarin techniek een vanzelfsprekend en inspirerend onderdeel is van het leven van jonge generaties.

Namens het hele Technoab-team bedanken we alle leerlingen, scholen, partners, vrijwilligers en sponsoren voor een geweldig jaar. En we kijken uit naar alles wat nog komen gaat.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief