Drie nieuwe workshops voor het primair onderwijs

03-11-2022

Goed nieuws! We bieden niet één of twee, maar drie nieuwe workshops voor het primair onderwijs! Altijd al eens kaas willen maken of kies je voor een kunstzinnige workshop waarbij je aan de slag gaat met afval? Of ben je meer van de magie van chemie? Ervaar het zelf en meld je aan voor deze nieuwe workshops. 

1. Kaas maken
Voor de kaasliefhebbers onder ons, starten we het nieuwe jaar met de workshop Kaas maken. In twee uur tijd leer je zelf de pracht van het oude ambacht en mag je uiteraard na afloop je zachte kaasje proeven of lekker mee naar huis nemen natuurlijk! Meld je snel aan voor de workshop die iedere maandag van 9:00 tot 11:00 uur plaatsvindt. 

2. Afvalkunst: van niets, iets maken
Jong geleerd is oud....gerecycled! Het afvalprobleem begint bij jezelf, maar is afval wel daadwerkelijk afval? Als het aan ons ligt niet! Als je anders naar afval kijkt, bestaat het niet, en zijn het opeens materialen die je opnieuw kunt gebruiken voor kunst bijvoorbeeld. Tijdens deze workshop, die op donderdag van 9:00 tot 11:00 uur plaatsvindt, worden leerlingen op een creatieve manier bewust van het onderwerp afval. Schrijf je nu in voor de workshop Afvalkunst: van niets, iets maken! 

3. ScienceLab
De magie van chemie: scheikunde! Zeg je scheikunde, dan zeg je proefjes! Experimenten en wetenschap, daar draait het om in deze workshop. Laat leerlingen (alvast) kennismaken met deze wondere wereld door hen in de huid van een échte wetenschapper te laten kruipen. Benieuwd wat hen te wachten staat? Meer informatie over en aanmelden voor ScienceLab doe je hier. 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief