Bright Spark

Een bijzonder creatief bedrijf op het gebied van technologische ontwikkelingen en markt introductie van nieuwe producten. De trots van ons bedrijf is onze elektrolyse techniek die effectief bacteriën, virussen en schimmels bestrijdt, zonder chemicaliën voor diverse toepassingen waaronder legionellabestrijding, ammonium reductie, koelwaterbehandeling en drinkwater bereiding.

Op 2 februari 2002 is Bright Spark opgericht door Maurice Tax (1968). Met zijn gevoel voor mensen en zijn doel zijn kennis in te zetten voor het een beetje verbeteren van de wereld, is hij in de wereld van waterbehandeling terecht gekomen. In 2004, trots op zijn vinding van de 2B Safe Stick, konden vele mensen in de Filipijnen na te zijn getroffen door de tsunami, toch aan veilig drinkwater komen. Deze techniek vond aansluitend een weg naar de scheepvaart en campers waar drinkwater aan boord veilig wordt gehouden met de ontwikkelde 2B Sure elektrolyse techniek.

In samenwerking met Wetsus en het Van Hall instituut in Leeuwarden zijn diverse sensoren en waterbehandelingsapparaten ontwikkeld.

 


Partner van Technolab worden? Dat kan!

Wilt u ook graag partner worden van Technolab neem dan contact op, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met Marianne Poelman via de mail (marianne@technolab-swf.nl) óf mobiel op 06 1580 8880. Of u kunt het contactformulier hiernaast invullen.

Wat levert het u op?

  • Vroeg in beeld bij uw toekomstige werknemers
  • U bent een zichtbare MVO partner
  • U stimuleert de arbeidsmarkt ontwikkelingen en investeert in Human Capital
  • Als partner heeft u invloed op het uitvoeringsprogramma, we zetten uw bedrijf en sector in de etalage!
  • Wij informeren u over de laatste innovaties en innitiatieven.
  • En tijdens onze netwerkbijeenkomsten kunt u nieuwe relaties opdoen, naast bestaande onderhouden

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.