Door een fantastische inbreng van ondernemers en fondsen kan Technolab SWF techniek dichtbij brengen. Daar zijn we trots op! De bedrijven bieden steun in financiële zin, maar ook in de vorm van meedenken, ontwikkelen of inbreng van materialen. Wilt u ook partner worden van Technolab SWF? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Technolab SWF wordt ondersteund door de volgende bedrijven, fondsen en organisaties:

Douma Staal

Een ijzersterk bedrijf! Met een oppervlakte van 33.600 m², computergestuurde boor- en zaaginstallatie's en uitgekiende logistiek heeft Douma Staal een plek verworven tussen de meest moderne staalleveranciers van Europa. Vanuit de vestiging in Sneek worden onze klanten binnen 24 uur bevoorraad met een modern en uitgebreid wagenpark. Algemeen directeur Geert Jan Douma behoort tot de derde generatie Douma en nam in de jaren tachtig het bedrijf over van twee takken van de familie. Douma Staal is succesvol dankzij een sterk team van medewerkers en door met beide benen op de grond te blijven staan.

Bright Spark

Bright Spark is een bijzonder creatief bedrijf op het gebied van technologische ontwikkelingen en markt introductie van nieuwe producten. De trots van ons bedrijf is onze elektrolyse techniek die effectief bacteriën, virussen en schimmels bestrijdt, zonder chemicaliën voor diverse toepassingen waaronder legionellabestrijding, ammonium reductie, koelwaterbehandeling en drinkwater bereiding.

VOS Vereniging Ondernemend Sneek

Vereniging Ondernemend Sneek richt zich op een positief ondernemersklimaat en behartigt de belangen van ondernemers in Sneek e.o. in de breedste zin van het woord. Wij werken er hard aan om Sneek op de kaart te zetten als een ondernemende en bruisende stad.

Bouwmensen

Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Bouwmensen zorgt daarvoor met moderne en goede opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Er zijn bijna 30 Bouwmensen-vestigingen in Nederland. Bouwmensen is ontstaan uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland. Samen zorgen we voor vakbekwaam personeel voor de toekomst. Dat doen we via regionale opleidingen. We werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners. Bouwmensen ondersteunt bouwbedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven bouwmensen verzekerd van een baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen bouwbedrijven het maximale uit hun personeel. Bouwmensen is het juiste adres voor: Bouwopleidingen voor jongeren Uitzendkrachten Scholingsplan, Cursussen en trainingen voor vaklieden, loopbaanontwikkeling Ontwikkelingen personeelsbeleid en Advies op maat

Schildersvakopleiding Friesland

De Schildersvakopleiding is het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onderhoud. Bij de Schildersvakopleiding leer je het vak en kun je doorleren als je de ambitie hebt. Tijdens de opleiding werk en leer je op verschillende plekken. Je bent afwisselend aan het werk bij een erkend leerbedrijf, op een project, in de praktijkleerwerkplaats van de Schildersvakopleiding of je volgt de theorielessen bij het ROC. Het gaat om meer dan alleen het hanteren van de kwast. Je wordt breed opgeleid tot allround onderhoudsmedewerker. Vakkundige schilders zijn altijd nodig, waar ook ter wereld. Kiezen voor het mooie gevarieerde schildersvak is kiezen voor toekomst!

IWNederland

Waar word jij enthousiast van? Een mooi startsalaris en interessante doorgroeimogelijkheden? Een echt vak leren en trots kunnen zijn op je projecten? Een afwisselende baan met zelfstandige klussen of juist veel teamwerk? In de BBL elektrotechniek of BBL installatietechniek zijn er volop mogelijkheden voor enthousiaste jongeren met een vooropleiding vmbo of met een profielkeuze met Natuur & Techniek of Natuur & Gezondheid (havo). Maak snel een afspraak met ons en neem je ouders gerust mee als je wilt. Dan kijken we samen of een baan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte plek voor je kunnen vinden. Wij horen graag wie jij bent, wat jou beweegt en wat je wilt bereiken. Samen maken we een plan voor jouw toekomst.

Old Burger Weeshuis Sneek

Het Old Burger Weeshuis Sneek (OBW), ontstaan in 1581, steunt algemene Sneker belangen/initiatieven, welke liggen op sociaal, maatschappelijk, cultureel en recreatief gebied. De ondersteuning van het OBW gebeurt middels het verstrekken van éénmalige subsidies. Als werkgebied gelden de gemeentelijke grenzen van de gemeente Sneek (gemeentewet uit 1984). Dit is inclusief de dorpen Loënga, Offingawier en IJsbrechtum. Onder subsidies zijn de voorwaarden vermeld waaraan een aanvraag moet voldoen.

TBOF

TECHNISCH BEROEPSONDERWIJS FRIESLAND (TBOF) Tien procent extra instroom realiseren in het technisch beroepsonderwijs in Friesland. Dat is het doel van het TiB-programma in deze regio, dat vanuit de technetkringen wordt uitgevoerd. Om dit doel te bereiken zijn vijf actielijnen uitgezet: Zes regionale overlegtafels opzetten. Op techniek gerichte LOB-trainingen organiseren. Technologieroutes ontwikkelen: doorlopende leerlijn van vmbo (gl en tl) naar mbo-4 techniek. Vakmanschapsroutes ontwikkelen als doorlopende leerlijnen vmbo-mbo. Manifestaties en wedstrijden organiseren. Professionalisering van docenten maakt onderdeel uit van de actielijnen LOB, technologieroutes en vakmanschapsroutes. De grootste winst is behaald in de technologieroute: scholen hebben meer contact met elkaar en er worden doorlopende leerlijnen ontwikkeld.

Rabobank Sneek-ZuidWestFriesland

De Rabobank is een bank voor en door klanten. Als coöperatieve bank willen we bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin. Zo versterkt de Rabobank de omgeving waarin haar klanten wonen en werken. Deze maatschappelijke betrokkenheid bij de leefomgeving vormt het fundament van de Rabobank.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over Technolab-swf en meld me aan voor de nieuwsbrief
Bezig met laden