PTH Groep

PTH Groep is specialist in audiovisuele middelen en ICT voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven. 
Wij willen iedere dag betrokken zijn bij onze opdrachtgevers, bij elkaar en bij de maatschappij om telkens weer te leren, te begrijpen en te groeien. Dat doen we omdat mensen er toe doen, ..omdat jij als individu ertoe doet.

Onze maatschappelijke (en duurzame) ambitie sluit daar op aan. Wij willen verbinden en positief bijdragen aan onze wereld. Daarbij vinden we het belangrijk om te kijken naar het effect dat ons handelen heeft en wat we daar aan kunnen verbeteren. Dat doen we niet omdat wij per se wereldverbeteraars zijn. Dat doen we omdat we zien dat wat we doen impact heeft, niet alleen op de wereld maar ook op onze relaties, medewerkers en onszelf. Waar we verbinden, doen we dingen samen en samen kom je verder, ga je sneller, is het makkelijker en bovendien ook veel leuker.

De zeven werelden van SWF Technolab sluiten op haar beurt hier ook weer perfect op aan. Dat in combinatie met techniek, de sector waar wij actief in zijn is natuurlijk een schitterende match. Daarom steunen wij de doelen van SWF Technolab om kinderen en jongeren inspirerend onderwijs via workshops en challenges aan te bieden om net als wij te leren, te begrijpen en te groeien. 


Partner van Technolab worden? Dat kan!

Onderzoekend en ontwerpend leren is de basis, de partners doen de rest. Met een fantastische inbreng van sponsoren en partners in Súdwest-Fryslân kan Technolab SWF technologie dichtbij brengen. Zij bieden steun in financiële zin, maar ook in de vorm van meedenken, ontwikkelen of inbreng van materialen.

Gastles, bedrijfsbezoek of onderwijsactiviteiten organiseren? Sluit je aan bij Technolab SWF en draag bij aan sterk techniekonderwijs! Interesse om met je bedrijf mee te doen? We praten graag met je over het vormgeven van een partnerschap dat past bij jou en ons!

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief