Bright Spark

Een bijzonder creatief bedrijf op het gebied van technologische ontwikkelingen en markt introductie van nieuwe producten. De trots van ons bedrijf is onze elektrolyse techniek die effectief bacteriën, virussen en schimmels bestrijdt, zonder chemicaliën voor diverse toepassingen waaronder legionellabestrijding, ammonium reductie, koelwaterbehandeling en drinkwater bereiding.

Op 2 februari 2002 is Bright Spark opgericht door Maurice Tax (1968). Met zijn gevoel voor mensen en zijn doel zijn kennis in te zetten voor het een beetje verbeteren van de wereld, is hij in de wereld van waterbehandeling terecht gekomen. In 2004, trots op zijn vinding van de 2B Safe Stick, konden vele mensen in de Filipijnen na te zijn getroffen door de tsunami, toch aan veilig drinkwater komen. Deze techniek vond aansluitend een weg naar de scheepvaart en campers waar drinkwater aan boord veilig wordt gehouden met de ontwikkelde 2B Sure elektrolyse techniek.

In samenwerking met Wetsus en het Van Hall instituut in Leeuwarden zijn diverse sensoren en waterbehandelingsapparaten ontwikkeld.

 


Partner van Technolab worden? Dat kan!

Onderzoekend en ontwerpend leren is de basis, de partners doen de rest. Met een fantastische inbreng van sponsoren en partners in Súdwest-Fryslân kan Technolab SWF technologie dichtbij brengen. Zij bieden steun in financiële zin, maar ook in de vorm van meedenken, ontwikkelen of inbreng van materialen.

Gastles, bedrijfsbezoek of onderwijsactiviteiten organiseren? Sluit je aan bij Technolab SWF en draag bij aan sterk techniekonderwijs! Interesse om met je bedrijf mee te doen? We praten graag met je over het vormgeven van een partnerschap dat past bij jou en ons!

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief